Badminton clinics “De Pijler”


In september zijn er door Leo Middelhoek en Nel Dirkse een drietal clinics gegeven aan enkele groepen van basisschool “De Pijler”.
Tijdens de clinics hebben de leerlingen op speelse wijze kennis kunnen maken met onze sport. Leo en Nel hadden telkens de spelelementen in hun lessen afgestemd op de groep. Ze zijn daarbij geholpen door Lia van der Griend, Marjan van Dorp, Sonja van de Hooft, Peter Middelhoek en Sandra Zimmerman.
Het resultaat van de gekozen aanpak was dat er elke week met veel plezier is gespeeld door zowel de leerlingen als door de groep begeleiders.
Aan het einde van de les kregen de leerlingen een brief met aangehechte strippenkaart mee. Ze kunnen daarmee vier keer gratis meetrainen op de maandagavond.
Er zijn al enkele leerlingen van “’De Pijler” en hun ouders enthousiast geworden voor het badminton en er hebben zich al een paar nieuwe jeugdleden aangemeld.
Gezien het plezier en het enthousiasme waarmee de clinics zijn uitgevoerd en het behaalde resultaat trekken we de conclusie dat het geven van dit soort trainingen zeker voor herhaling vatbaar is.