Opening Air Badminton


Alle hulde voor de besturen van B.S.M., Badminton Smashing Maasdam en T.V.P., Tennisvereniging Puttershoek, die het mogelijk hebben gemaakt om gezamenlijk Air Badminton te spelen met een speciale buitenlucht shuttle, bij T.V.P. De nood was hoog. Daarom zijn wij, leden, extra blij om via deze weg, alle bestuursleden en vrijwilligers te kunnen bedanken voor hun speciale inzet, die dit project zo snel mogelijk hebben gemaakt. 12 april is officieel het nieuwe seizoen Air Badminton landelijk begonnen. Burgemeester van Hemmen heeft op 28.4 het seizoen bij ons geopend door samen met zijn zoon het eerste officiƫle partijtje Air Badminton op gras te spelen. T.V.P. stelt het grasveld ter beschikking, B.S.M. o.a. de kennis en het materiaal, rackets, shuttles, netten. Leden van T.V.P. kunnen bij B.S.M. spelen en omgekeerd B.S.M. bij T.V.P. Een uitstekend idee van plaatselijke samenwerking, die alle applaus verdient. Als het in de zaal van B.S.M. te warm wordt, kunnen we altijd eventueel lekker in de buitenlucht spelen. De R.I.V.M. gezondheidsregels worden onder alle omstandigheden strikt nageleefd. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hopen hier lang gebruik van te kunnen maken.

Zodra de R.I.V.M. versoepelingen het toelaten zal er mogelijk gelegenheid zijn voor niet leden van TVP en BSM om het Air badminton eens te komen proberen. Wij zullen u t.z.t. via het Kompas hierover berichten.