Moeders – Vaders – Kind toernooi


Auteur: Kees de Vries

De jeugdcommissie had een leuke variant bedacht op het kind-ouder toernooi, door nu eens de moeders tegen de vaders te laten spelen. Of dat nu zo een goed idee was betwijfel ik. Ik kreeg meer de indruk van een ECHTSCHEIDINGSTOERNOOI, zo fanatiek werd er gespeeld. Ik begon mij serieus af te vragen of dit toernooi werd aangewend om echtelijke valse vouwen recht te zetten (geintje). Het toernooi was druk bezocht. Iedereen deed zijn best te winnen. Verliezen was onbelangrijk, je kreeg allemaal dezelfde beker. Zelfs de verslaggever won een prijs voor het eerst in zijn leven: de hoofdprijs, een grote doos heerlijk gebak van bakker de Koning in Puttershoek, die hij gauw terug schonk aan de organisatoren van dit leuke toernooi.

Actie foto’s zijn digitaal te bestellen bij devriesk@masenuniek.nl.

Lidmaatschap info BSM: secretariaat@smashingmaasdam.nl  

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *