Vereniging


Badmintonvereniging Smashing Maasdam ook wel in het kort BSM is opgericht in 1978. Als sportvereniging heeft BSM zich sinds haar oprichting ontwikkeld tot een gezonde en goed georganiseerde badmintonvereniging die in de regio en ver daarbuiten grote bekendheid geniet. BSM heeft in de loop der jaren een groei meegemaakt wat heeft geleid tot een huidig ledenbestand van rond de 115 leden.

BSM wil in eerste instantie een sportieve maar ook een gezellige vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt. Veel leden van BSM zijn op een of andere manier actief betrokken bij het badminton. Wij zijn er erg trots op dat vrijwel al deze taken op vrijwillige en onbetaalde basis worden verricht.

De accommodatie is een van de gezelligste van de Hoekse Waard. Brasserie Duyvesteyn staat niet alleen bekend om zijn gezellige kantine, maar men kan er ook een heerlijk hapje eten voor of na de sportieve activiteiten, en is een belangrijke factor voor de gezellige sfeer die er heerst binnen de vereniging.

Sportiviteit en het gezellige verenigingsleven zijn de belangrijkste pijlers onder onze vereniging. Daarnaast is BSM ook een ambitieuze badmintonvereniging die met een maximale eigen inbreng op een goed en hoog niveau op het gebied van badminton wil presteren. Om die ambitie van de vereniging op een goed niveau badminton in de toekomst waar te kunnen maken, wordt er veel aandacht aan de jeugd besteed. De jeugd heeft immers de toekomst. De jonge spelers worden op een professionele wijze begeleid met als doel de club nu en in de toekomst op een goed niveau te kunnen laten presteren.